Min armé kämpar mot intolerans, inkompetens och korruption. Makthavare i stat, media och storföretag granskas, döms och attackeras på bloggen. Strategen är arméns ledare. (grekiskans stratos=armé och agein=att leda)

tisdag, oktober 18, 2005

Bosse i blåsväder

Stackars Bosse liten...

Nu piskar det famösa mediedrevet även mot Bolltokige "BoRing" Holm som inte fattar varför stackars han ska ha haft koll på om Enskede IK smitit från de absurda svenska skatterna genom att betala svarta löner.

"- Det är alltid så att man borde ha total kontroll om man sitter i styrelsen, men eftersom vi har 2500 medlemmar har vi i styrelsen inte haft full kontroll på varje transaktion."

Som om anklagelserna rör att han inte har koll på om vilken knatte ur P-12 truppen som betalade årsavgiften sist eller hur många kokosbollar som såldes på årsmötet... Vi snackar här om de största utgifterna vid sidan av plan- och lokalhyra. Ungefär som om Volvos VD inte hade haft koll på att alla löner till de anställda på Torslanda betalades svart eller i rattmuffar. Om Ringholm inte är skyldig till bedrägeri och skattefusk så har han iaf visat omdömeslöshet och bristande kontroll i egenskap av ordförande i föreningen.

Som den yrkesmässige lögnare som idrottsministern är så har han vant sig vid att alla hans vänner från SSU och Regeringen ska hålla honom om ryggen.

Det är bara att hoppas på att Bosse får stöd av resten av sin maffiagrupp.